Fien Germijns verrast iedereen met wel héél onverwacht optreden: "Waaaaaaaat?!?!"
LHX
Fien Germijns verrast iedereen met wel héél onverwacht optreden: "Waaaaaaaat?!?!"
Foto: VRT1

Deze week wordt Studio Brussel 41 jaar. Daarom organiseert de zender de 41 uur van Studio Brussel, een weekend lang feest met liveconcerten, dj-set en comdey in De Vooruit in Gent.

Een van de artiesten die optreden op de 41 uur van Studio Brussel is Krezip. Voor presentatrice Fien Germijns is het een bijzonder moment: zij is al zowat heel haar leven grote fan.

"Ik ben zo zot van één bepaald nummer dat ik het op kot tot vervelens toe van mijn buren heb gezongen met mijn kotgenoten en dat het in de karaoke mijn go-to nummer is", vertelt ze op het podium. Dat nummer is uiteraard 'I Would Stay'.

"Ik zei op de redactie – om te lachen, natuurlijk: 'Amai, dat zou graaf zijn als ik de tweede stem zou mogen zingen.'" Haar droom komt uit, want van zangeres Jacqueline mag ze dat.

Ze brengt het er verrassend goed van af, en haar optreden lokt dan ook massaal veel enthousiaste reacties uit op sociale media. Van haar showbizzcollega's krijgt Fien heel wat complimenten.

"Waaaaaaaat?!?!", reageert Leen Dendievel. "Love it!", schrijft Natalia. "How zekers! Zo goed gezongen!", vindt Isabelle Van Hecke. "Niks boven mensen die zichzelf blijven. Spontaan blijven in een stressituatie en dan nog heerlijk meezingen op de juiste toon, dat getuigt van grote klasse", klinkt het bij Sergio Quisquater.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VRT Studio Brussel (@stubru)

Meer nieuws

Meer nieuws

.