Stan Van Samang doet iedereen slikken: “Hij is gestorven en ik heb geen afscheid kunnen nemen”
PMN
Stan Van Samang doet iedereen slikken: “Hij is gestorven en ik heb geen afscheid kunnen nemen”
Foto: VTM

Vanavond is er bij VTM een nieuwe aflevering van ‘Liefde Voor Muziek’. Dit keer staan de hits van Stan Van Samang centraal. Het wordt een aflevering met een lach en een traan.

In de aflevering van ‘Liefde Voor Muziek’ van vanavond gaat  Stan Van Samang tennissen. Hij doet dat met Koen Wauters, Tourist LeMC en Marthe De Pillecyn. Voor Stan was het al sinds 2019 geleden dat hij nog eens op een tennisveld stond.

Stan doet bij iedereen een traantje wegpinken. “In 2019 is één van mijn beste vrienden overleden”, vertelt de zanger. “Hij was ook mijn tennispartner. Bram werd niet meer wakker.”

“Bram was de drummer van ons eerste bandje. We hebben ook altijd samen in Chiro gezeten. Op een ochtend in februari 2019, belt mijn jongste zus met de vraag of ik het al weet van Bram?”

“Ik wist van niets, maar als die vraag gesteld wordt, weet je het wel. Bram werd niet meer wakker, dus ik heb ook geen afscheid kunnen nemen, maar hij is wel voor altijd weg.”

“Als ik nu die tennisclub binnenkom denk ik altijd aan hem”, gaat Stan verder. “Het is voor mij een reden om het niet te doen. Ik had beter direct terug gaan tennissen. Nu zit er te veel tussen, alsof ik het niet meer durf. Die plek ademt Bram uit, het is moeilijk.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.