Iedereen is hetzelfde opgevallen bij aflevering ‘Special Forces van gisteravond
PMN
Iedereen is hetzelfde opgevallen bij aflevering ‘Special Forces van gisteravond
Foto: VTM

Maandagavond konden we bij VTM kijken naar ‘Special Forces’. Het was de derde aflevering van het seizoen. Iedereen is daar hetzelfde opgevallen.

In ‘Special Forces’ wagen bekende gezichten zich in Zuid-Afrika aan de keiharde training van de Special Forces. De bekende gezichten moeten tot het uiterste gaan. Het is voor hen buigen of breken.

We zagen hoe na 30 uur training de rekruten na een uurtje slapen weer paraat moesten staan. In een hitte van meer dan 30 graden moesten ze zich bewijzen aan de legendarische ‘Devil Run’. De bekende gezichten moeten tijdens die opdracht achter een legertruck aanlopen terwijl er allerlei voorwerpen gedropt worden. Daarna moesten ze één voor één van een hoogte van twaalf meter springen.

Bekende gezichten moeten tot het uiterste gaan in 'Special Forces'

Tijdens die sprong van twaalf meter nam de angst het over bij de bekende gezichten. We zagen tranen vloeien. De fans is allemaal hetzelfde opgevallen.

De fans trekken hun conclusie over de twee vrouwen die nog deelnemen. “Het zijn topvrouwen”, klinkt het. “Je kan alleen maar heel veel respect voor hen hebben. Al heeft iedereen het goed gedaan. Een grensverleggend programma!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.