Kinderen van Goedele Wachters plots op tv: Kijkers zeggen allemaal hetzelfde
LHX
Kinderen van Goedele Wachters plots op tv: Kijkers zeggen allemaal hetzelfde
Foto: Photonews

Donderdagavond was nieuwsanker Goedele Wachters te gast in 'Amai zeg wauw'. Ook met haar kinderen maakten we kennis.

Goedele Wachters heeft twee kinderen, de tieners Sander en Elien. Zij zaten donderdagavond in het publiek in 'Amai zeg wauw'. In een fragmentje zien we hen ook over hun moeder praten met gastheer Otto-Jan Ham.

Die vraagt hen wat de mooiste eigenschap is van hun moeder. "Ze probeert iedereen te helpen zoveel ze kan en zorgt ervoor dat problemen worden opgelost, met man en macht", zegt Elien over haar.

"Ze denkt eigenlijk nooit aan zichzelf. De anderen komen op de eerste plaats. Als die gelukkig zijn, denkt ze aan zichzelf", klinkt het ook bij Sander. De beelden ontroeren Goedele enorm. "Nu ga ik janken!", reageert ze.

Ook de kijkers vinden het mooi om de liefde tussen de drie te zien. "Een fijne vrouw en toffe kids, was heel mooi om te zien", reageren ze. "Toffe madame met het hart op de juiste plaats, hoor ik van haar kinderen."

"Nu hoor je het eens van iemand anders", klinkt het ook. Zo maken ze ze niet meer", klinkt het ook. "Wat een lief mens." "Zo'n topmoeder dat ze hebben." "Schat van een vrouw!"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VRT 1 (@vrt1be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.