Vreselijk voor zwangere 'Thuis'-actrice Tine Priem: Ze krijgt zwaar verlies te verwerken
LHX
Vreselijk voor zwangere 'Thuis'-actrice Tine Priem: Ze krijgt zwaar verlies te verwerken
Foto: Instagram @tinepriem

Tine Priem speelt in 'Thuis' de rol van Tamara. Haar personage beviel niet zo lang geleden van dochtertje Polly, maar nu is Tine in het echte leven zwanger.

Samen met haar man Tom verwacht Tine Priem haar eerste kindje. Ze is erg gelukkig, maar in het begin van haar zwangerschap kreeg ze een zware klap te verwerken.

"Ik was net zwanger toen mijn grootvader onverwachts stierf", vertelt ze aan Het Nieuwsblad. "Ik was volledig van mijn melk."

Het hakte er zo erg in dat het haar zelfs een tijdje belette om te genieten van haar zwangerschap. "Die tijd is nu gelukkig voorbij", zegt ze. "Het verlies heeft me doen inzien dat het leven een verhaal van komen en gaan is."

Soms heeft ze het gevoel dat haar grootvader over haar ongeboren kindje waakt. "Die gedachte troost me. Zijn overlijden doet me des te meer beseffen hoe kostbaar onze tijd hier samen is."

Tine moet deze zomer bevallen, maar in 'Thuis' zal daar alvast niets van te merken zijn. Haar zwangere buik wordt vakkundig verborgen tijdens de opnames en heeft dus geen invloed op de verhaallijnen. Wél zal ze na de geboorte uiteraard een tijdje met ouderschapsverlof gaan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.