VTM

Onheilspellende berichten over de bomma in Familie: “Dit is het einde”

door: PMN
Afbeelding bron: VTM

Het is alweer een hele tijd geleden dat we de bomma nog in Familie zagen. Het maakt veel kijkers ongerust.

Op vrijdag 27 maart zagen we de bomma haar vierde hartaanval. Vier weken later verdween ze van het scherm. Daarna vielen op opnames stil door de coronamaatregelen.

Vanaf 24 augustus zijn de opnames weer opgestart. De bomma is sindsdien amper in beeld geweest. “Dit is het einde voor haar in Familie”, klinkt het bij verschillende kijkers. “Ze is ook al 94 jaar.”

Maar zo’n vaart zal het niet lopen. “De bomma verdwijnt niet uit Familie”, zegt creative producer Wim Feyaerts in TV- Familie. "Waarom ook, zij is niet alleen erg populair, ze is ook het DNA van de serie. Zij ademt ‘ Familie’, om het zo te zeggen.”

"Dan treden Anna en Albert weer meer naar de voorgrond"

“Anna en Albert komen op dit moment inderdaad minder aan bod, maar dat is te wijten aan de extra veiligheidsvoorschriften in de studio. Door corona, inderdaad. Als het op de set voor iedereen weer veiliger werken is, zullen Annie Geeraerts én Ray Verhaeghe opnieuw meer op de voorgrond treden. Wees gerust, van een naderend afscheid is géén sprake!”

En het is intussen terug veiliger op de set. Vandaag kregen we op de sociale media een foto te zien van de bomma die weer op de set staat. Eind goed, al goed.