An Lemmens doet straffe onthulling: 'Deze Hollywoodster probeerde haar in z'n bed te krijgen'
COS
An Lemmens doet straffe onthulling: 'Deze Hollywoodster probeerde haar in z'n bed te krijgen'
Foto: VTM

An Lemmens was enkele weken geleden te gast in de podcast 'Welkome To The AA' van Alex Agnew en Andries Beckers. De presentatrice sprak onder meer openhartig over de komst van haar tweede kindje.

An Lemmens deed ook een knotsgek verhaal uit de doeken over een bekende zanger en acteur: Jared Leto, bekend van de groep 'Thirty Seconds to Mars' en van films als 'Suicide Squad' en 'Dallas Buyers Club'. Jared was destijds aan een film aan het werken in België en An moest hem interviewen.

Tijdens een etentje met vriendinnen krijgt An plots een bericht van Jared. Of ze geen zin had om met hem te komen eten, hij kende immers niets in Brussel. "Naïef hoofd van mij dat niet beseft waarom dat is, zegt: 'Dit zijn leuke restaurants, je kan daar gaan eten.'"

"Nee, ik ben alleen, ik zoek wat gezelschap", reageerde hij. "Ik had echt geen realiteitszin. Iemand normaal denkt direct: wat een voze die je gewoon zijn nest wil inpraten. Maar ik dacht: ocharme, die kent niemand en die wil eens lekker gaan eten." An stemde dus in.

Doodskist

Wanneer ze aankomt bij het hotel, denkt ze hem aan te treffen in de lobby. Maar nee, ze moest naar zijn kamer, waar hij haar een stukje uit zijn film toonde. "Hij toont een stuk van tien seconden heel de tijd opnieuw. Dat was iets met aardbeien met slagroom die hij in zijn mond stak."

"En dan werd het heel raar, want dan ging de deur naar de slaapkamer open en stond daar een doodskist met een donsdeken in en dan was het echt duidelijk van: jij komt hier en ik heb goesting om een keer te poepen", aldus An Lemmens in 'Welcome To The AA'.

https://www.instagram.com/reel/CinLnPdMONY/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.