Kenji Gooris eerlijk over 'Expeditie Gooris': 'Niet zo leuk'
LHX
Kenji Gooris eerlijk over 'Expeditie Gooris': 'Niet zo leuk'
Foto: Instagram@kenji_gooris

Deze week is op VTM 2 het derde seizoen van 'Expeditie Gooris' van start gegaan. Dit keer trekt het gezin van Kelly Pfaff en Sam Gooris naar Japan.

Voor zijn vijftigste verjaardag kreeg Sam Gooris van Kelly Pfaff een reis naar zijn ultieme droombestemming cadeau: Japan. Onder begeleiding van reisleidster Kelly dompelen de vier zich helemaal onder in de Japanse cultuur.

Het wordt een 1100 kilometer lange roadtrip vol avonturen, maar uiteraard ook hilarisch familiegekibbel, liefdevolle gezinsmomenten en tranen van het lachen. Ook zoon Kenji Gooris heeft een prachtige ervaring achter de rug. 

(Lees verder onder de post.)

"Ik stond perplex van hoe mooi het daar is!", vertelt hij aan Flair. "Het is wel een heel strikt land, dus er zijn heel wat regels die je nauwkeurig moet naleven, maar dat zorgt er net voor dat alles daar zo gestructureerd verloopt. Ik hou daar wel van."

Dat er op familietrip camera's bij zijn, daar heeft hij geen problemen mee. Hij is het immers van kleinsaf aan al gewoon. "Ik doe gewoon mijn eigen ding en trek het me totaal niet aan of een camera dat nu filmt of niet."

Wat hij wel minder fijn vindt, is om achteraf het resultaat op televisie te zien. Daarom kijkt hij liever niet naar 'Expeditie Gooris', enkel als ze beelden moeten goedkeuren of als er vrienden of familie op bezoek zijn die willen kijken.

Voor hem is het nooit een aangename ervaring. "Het is gewoon raar om jezelf bezig te zien", vindt hij. "Je wordt er heel zelfbewust van en dat is niet zo leuk."

Meer nieuws

Meer nieuws

.