Interview Amine Boujouh en Maarten Cop hebben duidelijke mening over grote veranderingen binnen ‘Familie’
WVDS
Amine Boujouh en Maarten Cop hebben duidelijke mening over grote veranderingen binnen ‘Familie’
Foto: WVDS

Sinds januari 2022 speelt Amine Boujouh de rol van Brahim in ‘Familie’. Maarten Cop staat al iets langer op de set als Jelle Van den Bossche.

Ook naast de set zijn Amine en Maarten vrienden. Showbizz24 sprak hen tijdens de première van de film ‘Rewind’ van het geliefde social media koppel CEMI.

Het laatste jaar zijn er heel wat veranderingen doorgevoerd bij de cast van ‘Familie’. Er zijn meer jongeren toegevoegd aan de verhaallijnen. En daarnaast doen meer culturen hun intreden.

Amine en Maarten delen duidelijk dezelfde mening als het gaat over het toevoegen van meer diversiteit binnen ‘Familie’, als we hen de vraag stellen.

“Ik vind dat top”, zegt Amine. “Ik sta daar ook helemaal achter. Supermooi om te zien”, is ook de mening van Maarten.

“Ik vind het noodzakelijk als je een programma op tv brengt voor heel Vlaanderen. Vlaanderen heeft zoveel verschillende culturen die moeten allemaal aangesproken kunnen worden.”

Verder in het interview vertellen Maarten en Amine nog hoe zij het ervaard hebben dat er verschillende belangrijke personages verdwenen uit ‘Familie’. Maarten heeft daarover nog een belangrijke mededeling voor de kijkers.

Meer nieuws

Meer nieuws

.