Verontwaardiging over Harry en Meghan: “Eigenlijk vertellen ze leugens”
LHX

Er is een nieuwe druk uitgekomen van het boek ‘Finding Freedom’, een biografie over de Britse prins Harry en Meghan Markle. Aan de nieuwe versie is een opvallend nieuw hoofdstuk toegevoegd.

In het nieuwe hoofdstuk van ‘Finding Freedom’ wordt er stevig uitgehaald naar het Britse koningshuis. Zo gaat het onder andere over de beschuldigingen van racisme die prins Harry en Meghan Markle uitten in hun interview met Oprah Winfrey.

“De woorden uit het statement van de Queen zijn hen niet ontgaan: ‘Mensen kunnen zich dingen anders herinneren.’”, klinkt het onder andere. “Daarmee wil ze zeggen dat Harry en Meghan niet de waarheid spreken. Het koppel voelde zich wel degelijk beledigd.”

Dat de twee dit weer oprakelen, schiet bij veel royalty-experts in het verkeerde keelgat. Zij hebben het gevoel dat Harry en Meghan er alles aan doen om toch maar het laatste woord te hebben.

Tv-gezicht Jeremy Clarkson is er ook niet over te spreken. Volgens zijn bron is de zogenaamde ‘racist’ in het koningshuis helemaal geen lid van de koninklijke familie. “Eigenlijk vertellen ze dus leugens", zegt hij. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.