Interview Royaltywatcher doet vreselijke vaststelling over prins William en prins Harry
WVDS

Het Britse koningshuis is altijd voer voor geruchten. Al jaren heersen er spanningen tussen de verschillende royals en regelmatig duiken nieuwe schandalen op.

In de wandelgangen wordt gefluisterd dat prins William en Kate niet zijn ingegaan op de uitnodiging voor het verjaardagsfeestje van Lily, de dochter van prins Harry en Meghan. Ook zouden hun kinderen Charlotte, George en Louis geen tijd hebben doorgebracht met Archie en Lily. Showbizz24 legde de kwestie voor aan royaltywatcher Thierry Debels.

“Dat verbaast me niet”, zegt Thierry. “De relatie tussen de twee broers is slecht, en  je kan dat William niet verwijten. Prins zijn is eigenlijk een beroep, en Harry is simpelweg uit zijn rol gevallen. Hij heeft dingen gedaan die niet kunnen en dan is het normaal dat zijn broer boos is op hem, net als in alle gewone families.”

En valt de relatie tussen beide prinsen nog te redden? “Nee, dat is gedaan”, is het duidelijke antwoord van de royaltywatcher. “Voor zover ik de familie ken, is prins William ook geen gemakkelijke. Als hij iets in zijn hoofd heeft, zal het ook zeer moeilijk zijn om hem er vanaf te brengen.”

Harry heeft het gewoon verbrod. Dat is ook onder grote invloed van Meghan, die alleen maar denkt aan geld. Neen, tussen Harry en William zal het nooit meer goedkomen. Dat is om zeep”, aldus Thierry Debels.

Beluister het volledige gesprek met royaltywatcher Thierry Debels via onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.