Angstaanjagend moment voor prins Harry en Meghan Markle met zoontje Archie
COS

Meghan Markle en prins Harry zijn nu al meer dan twee jaar geen werkende royals meer. Ze wonen met hun twee kinderen in de Verenigde Staten.

Na de geboorte van zoontje Archie waren Meghan Markle en prins Harry nog wel werkende leden van de koninklijke familie. Zo werden ze zo'n vier maanden na Archies geboorte in Zuid-Afrika verwacht. Daar vond een angstaanjagende gebeurtenis plaats.

Bij aankomst in Zuid-Afrika vertrokken Meghan en Harry naar een eerste verplichting. Archie ging met nanny Lauren naar de verblijfplaats van het gezin. Na het bezoek kreeg het koppel in de auto verschrikkelijk nieuws te horen. Er was een brand geweest in de woning, in de slaapkamer van Archie.

Meghan en Harry troffen nanny Lauren in tranen aan bij de woning. "Haar instinct was om hem mee te nemen voor een snack voor ze hem te slapen zou leggen. In de tijd dat ze naar beneden was gegaan, was de verwarming in de kinderkamer in brand geschoten", vertelt Meghan in haar podcast 'Archetypes'.

In de kamer hing geen rookmelder. De brand kon wel snel geblust worden. Maar Meghan beseft dat het helemaal anders had kunnen aflopen, als Lauren Archie niet mee naar beneden had genomen. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.