Sonja uit 'Big Brother' is duidelijk: 'Dit ga ik doen met het prijzengeld'
LHX
Sonja uit 'Big Brother' is duidelijk: 'Dit ga ik doen met het prijzengeld'
Foto: Play4

Deze week is 'Big Brother' eindelijk van start gegaan. Zaterdag moeten we al afscheid nemen van een van de bewoners.

Eén van de deelnemers die maandag het 'Big Brother'-huis binnenging, was Sonja. Zij is 26 jaar en komt uit Antwerpen. Ze werkt als manager van een horecazaak en parttime als leerkracht in een basisschool.

Sonja is aan 'Big Brother' begonnen zonder al te veel verwachtingen. "Want als het dan toch niet is zoals ik verwacht, word ik toch alleen maar teleurgesteld", zegt ze tegen Flair.

"Het enige wat ik graag wil bereiken is dat ik mezelf beter leer kennen en zie hoe ik evolueer als persoon." Dat betekent echter niet dat ze haar zinnen niet op het prijzengeld heeft gezet.

Integendeel, ze weet al precies wat ze ermee zou doen. Zo wil ze haar grote droomreis maken, naar Japan. "Maar natuurlijk geef ik ook een groot feest als ik uit het huis kom, want ik ga mijn vrienden en familie zo lang niet gezien hebben. En ten slotte zet ik ook een deel van het geld opzij."

Of ze zover geraakt, is echter nog afwachten. Het is immers nog maar de eerste week, en ze is al genomineerd. Ze neemt het op tegen Tom en Ashley. Zaterdagavond zullen we weten wie van de drie al naar huis moet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe)

Meer nieuws

Meer nieuws

.