Reactie 📷 Ellen Callebout overladen met reacties na foto die ze deelt van zichzelf en haar echtgenoot Gert Verhulst
PMN
📷 Ellen Callebout overladen met reacties na foto die ze deelt van zichzelf en haar echtgenoot Gert Verhulst
Foto: GoPlay

Het gaat nog spannend worden voor het gezin Verhulst. Hun docureeks ‘De Verhulstjes’ is immers genomineerd voor een ‘Kastaar’. Straks wordt bekendgemaakt of ze bij de laatste vier behoren.

Ellen Callebout deelde gisteren een foto op haar Instagram. Het is een foto van zichzelf met haar man Gert Verhulst. Op de foto zijn ze aan het kussen.

Ellen deelde die foto niet zomaar. Ze doet dat naar aanleiding van een speciale gelegenheid. Gert vierde woensdag immers zijn verjaardag.

Gert vierde zijn 56ste verjaardag. Dat wilde Ellen natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. “Hip hip hip hoera, voor de allerliefste”, schrijft ze bij de foto.
(Lees verder onder de foto)

De foto gaat niet onopgemerkt voorbij bij de volgers van Ellen. Ze wordt overladen door reacties. Iedereen reageert hetzelfde.

De volgers van Ellen willen Gert een gelukkige verjaardag toewensen. Daar zitten ook enkele bekende mensen tussen. Dat deed bijvoorbeeld ook Kristel Verbeke.

Acteur Peter Van de Velde reageerde met hartjes. Ook Sarah Puttemans, de vriendin van Gert’s zoon Viktor, liet van zich horen. Ongetwijfeld werd de verjaardag van Gert uitgebreid gevierd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ellen Callebout (@ellencallebout)

Meer nieuws

Meer nieuws

.