📷 Sarah De Bie helemaal vertederd door baby Jerome, die al één maand oud is
COS
📷 Sarah De Bie helemaal vertederd door baby Jerome, die al één maand oud is
Foto: Photonews

Sarah De Bie en Wout van Aert werden in juli de trotse ouders van een tweede zoontje. Ze gaven hem de naam Jerome.

Wout van Aert en Sarah De Bie werden op 4 januari 2021 voor het eerst ouders. "Que d'amour", schreef het koppel bij een foto van de voetjes van kleine Georges. Het was Georges die in februari mocht aankondigen dat hij grote broer zou worden.

"Coming this summer", lieten Wout en Sarah weten. Uiteindelijk bleek Sarahs uitgerekende datum in de Tour de France te vallen. Wout maakte meteen duidelijk dat hij de Ronde van Frankrijk zou verlaten om bij de bevalling aanwezig te zijn.

Op 20 juli, drie dagen voor het einde van de Tour, kondigde Wout aan dat hij naar België zou terugkeren. Wout kwam geen moment te laat terug. Diezelfde dag nog beviel Sarah van kleine Jerome. "Plus d'amour", klonk het nu.

Intussen is Jerome al één maand oud en vertedert hij zijn ouders elke dag. "Those tiny little feet", schrijft Sarah bij een foto van Jeromes voetjes. Onlangs poseerde Wout in het vliegtuig na het WK met Jerome in de armen. Opvallend was zijn dikke bos blond haar.

Bij de geboorte van Georges besloten Wout en Sarah hun zoontje zoveel mogelijk af te schermen van de camera's en hem niet herkenbaar in beeld te brengen op sociale media. Toen Wout de laatste etappe in de Tour de France won, toonde hij zijn zoon voor het eerst. Het lijkt erop dat Wout en Sarah Jerome tijdens zijn eerste levensjaar ook zoveel mogelijk zullen afschermen.

Jerome van Aert
Instagram @debiesarah

Meer nieuws

Meer nieuws

.