Elke Clijsters, Kim Van Oncen en andere BV's zwaaien hun kinderen op deze manier uit op eerste schooldag
COS
Elke Clijsters, Kim Van Oncen en andere BV's zwaaien hun kinderen op deze manier uit op eerste schooldag
Foto: Instagram @kimvanoncen

Vandaag is het 1 september, de start van een nieuw schooljaar. Meer dan 1 miljoen kinderen worden terug aan de schoolbanken verwacht.

De eerste schooldag is telkens heel spannend, voor kinderen, maar soms nog een tikkeltje meer voor ouders. Op Instagram tonen tientallen bekende Vlamingen hoe ze hun kinderen vanochtend uitzwaaiden.

"Blijft toch een speciale dag voor iedereen. Veel plezier allemaal, hopelijk doet het deugd om elkaar terug te zien... Eindelijk zonder mondmaskers! Ik vond het toch al een pittige ochtend, ben het echt niet meer gewend om mijn meisjes te zien vertrekken", schrijft ex-K3'tje Kristel Verbeke bij een foto van dochters Lily en Nanou bij hun eerste schooldag als kindjes en nu als tieners.

Ook Belle Perez neemt met een klein hartje afscheid van Ellía. "Daar ga je weer, lieve schat", schrijft ze. Tanja Dexters ziet het helemaal goedkomen voor dochter Valentina. Ook Elke Clijsters is enthousiast voor Cruz en Cleo. "Freedooooooommm", klinkt het.

'Dertigers'-actrice Kim Van Oncen had het een beetje 'moeilijk' tijdens het afscheid van zoontje Jack. "Groei niet te snel op, alsjeblieft", schrijft ze. Victor, het oudste zoontje van Nuria uit 'Blind Getrouwd', "ziet het helemaal zitten". "Waarschijnlijk ben ik enthousiaster dan hij", klinkt het.

https://www.instagram.com/p/CTRLII9C1Ov/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CTRQCO2qUej/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CTRPSBMM3O-/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CTRP-aKDXgQ/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CTRTPchCh7W/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CTRUPDRD_mt/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CTRRHeAoiDv/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CTRScWuo3Ad/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.