Belle Perez

Belle Perez is een zangeres. Ze bracht Engelstalige en Latin liedjes uit. In 2016 nam ze deel aan 'Liefde Voor Muziek'.

Zangeres

Geboortedatum: 29 januari 1976
Geboorteplaats: Neerpelt
Bekendste liedjes met videoclip:
Enamorada https://www.youtube.com/watch?v=031wNr1FPeQ
Hello World https://www.youtube.com/watch?v=eZyU6H3NcT8
HoneyBee https://www.youtube.com/watch?v=epInWCY7qg0

Biografie:
Belle Perez werd bekend dankzij haar deelname aan het VRT-programma Eurosong, de Belgische preselecties voor het Eurovisiesongfestival. Ze werd twee keer net niet geselecteerd, maar ze bouwde wel een solocarrière op. Ze werd opgemerkt door VTM na haar eerste optreden ‘HoneyBee’, ze mocht het allereerste online internet-televisieprogramma in Vlaanderen, Channel E., presenteren. In 2003 presenteerde Perez samen met Jan Bosman op de zender LibertyTV. In 2004 werd ze verkozen tijdens de miss-verkiezingen. Perez heeft in 2005 gezeteld in de jury van 'Star Academy'.

In het begin richtte Perez zich op het Engelse repertoire, maar met haar derde album 'Bial Pérez' maakte ze de overstap naar Latin. Ze heeft verschillende singles en albums uitgebracht. Perez won al vijf jaar op rij de Radio 2 Zomerhit waarna ze ook verkozen werd tot publiekslieveling door de Radio 2-luisteraars.

Hierna heeft Perez ook nog opgetreden in het Sportpaleis (tijdens de Mega Latino Concerten), Heineken Music Hall en de Ahoy.
In 2016 nam ze deel aan ‘Liefde Voor Muziek’.

Website: https://www.belleperez.be/
 

Nieuws over Belle Perez