Documentaire onthult: Daarom is het eerste huwelijk van Meghan op de klippen gelopen
Documentaire onthult: Daarom is het eerste huwelijk van Meghan op de klippen gelopen
Foto: Photonews

Meghan Markle kennen we ondertussen als de echtgenote van de Britse prins Harry. Daarvoor had ze jarenlang een relatie met de Amerikaanse regisseur Trevor Engelson. Een documentaire onthult waarom hun huwelijk op de klippen liep. Dat schrijft Primo.

Meghan Markle en Trevor Engelson leerden elkaar kennen in 2004, ze huwden in 2011 en scheidden in 2013. In de documentaire ‘Meghan Markle: Movies, Marriage and Motherhood’ wordt Meghans acteercarrière genoemd als de reden waarom haar eerste huwelijk mislukte.

Volgens royaltykenner Ashley Pierson heeft haar rol in ‘Suits,’ en de bekendheid die dat met zich meebracht, destijds de relatie flink onder druk gezet. ‘Suits’ werd ook opgenomen in Toronto, waardoor Meghan en Trevor een langeafstandsrelatie hadden. Trevor moest namelijk in Los Angeles blijven voor zijn carrière.

Meghan is ondertussen hertrouwd met prins Harry en heeft samen met hem een zoontje, Archie. Engelson zou ondertussen zelf ook opnieuw de liefde gevonden hebben en zijn eerste kindje verwachten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.