VTM

Tine Embrechts vermoedt dat ze corona heeft gehad: “Ik was echt heel bang”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In ‘Bedgeheimen’ in Gert Late Night praat James Cooke deze week met artiesten over de gevolgen van de coronacrisis. Dinsdag kwam Tine Embrechts aan bod. Zij vertelde James dat ze vermoedt dat ze corona heeft gehad.

“Ik probeer de moed erin te houden, maar ik ben het kotsbeu. Hoe zou je zelf zijn als je twee kleine koters regelmatig letterlijk uit elkaar moet trekken, want zij slaan mekaar gewoon de hele tijd de kop in”, vertelt Tine Embrechts. “Ik dacht altijd dat de combineren werken en kinderen enorm zwaar was, maar de combinatie niet werken en vier kinderen is gewoon nog veel zwaarder.”

Tine vertelde James Cooke ook over de financiële impact van de coronacrisis. “Voor mij alles weggevallen voor de rest van het jaar, en dat maakt mij wel bang. Ik ben een zelfstandige zonder gigantische spaarpot. Ik kan nog twee of drie maanden verder, maar dan is het op. Desnoods kan ik tijdelijk een andere job doen natuurlijk. Ik zou graag eens in een bloemenwinkel willen werken.”

Tine vermoed dat ze zelf ook corona gehad heeft. “Vlak voor de lockdown ben ik redelijk ziek geweest. Ik was op een gegeven moment in paniek, omdat ik kortademig was en een druk voelde op mijn borst. Ik was toen echt heel bang", vertelt ze.