Emotionele Bridget Maasland over relatiebreuk met André Hazes: “Er zijn heel rare dingen gebeurd”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Bridget Maasland heeft gereageerd op de relatiebreuk met André Hazes. De geruchten dat er iets pijnlijks is voorgevallen op Curaçao, zijn volgens “haar weten” niet waar. Maar honderd procent zeker lijkt ze daar toch niet van.

Bridget en André verklaarden maandag dat ‘de druk op hun relatie’ de reden was om uit elkaar te gaan. Daar blijft Bridget bij. “Zo veel negativiteit. Er zijn rare dingen gebeurd. Daar wil ik niet over uitweiden. Maar, zeker na de afgelopen dagen, als iemand minder sterk in zijn schoenen zou staan als ik, dan zouden er echt heftige dingen kunnen gebeuren. Dat mensen het echt niet aan zouden kunnen”, vertelde ze emotioneel in de ochtendshow van haar vriend, de Nederlandse Radio 538-dj Frank Dane. “Dan heb ik het over bedreigingen via de post, via Instagram. Je kunt het zo gek niet bedenken.”

Bridget reageerde ook op de geruchten dat André weer gevoelens zou hebben voor zijn ex Monique Westenberg, die hij onlangs ontmoette toen hij een optreden had op Curaçao. Bridget reisde ook naar het eiland. “Maar het is niet zo dat ik pas later naar Curaçao ben gegaan. We hadden al de afspraak om te gaan. Monique had daar ook een huwelijk, of zo. Het viel allemaal samen.”

“Naar mijn weten is daar niets gebeurd. Maar als het anders is... ja, dat kan ook wel zo zijn. Maar ik weet dat niet en daar is niks op gebaseerd.” Al spreekt Bridget zichzelf later in het interview ook tegen, wanneer ze plots zegt “dat André daar al was, ik kwam pas later.” “Ik kan er niet meer van maken.”