Wendy Van Wanten doet pittige onthulling over haar seksleven: “En dat op mijn leeftijd”
Wendy Van Wanten doet pittige onthulling over haar seksleven: “En dat op mijn leeftijd”
Foto: Photonews

Een tijdje geleden was er sprake van een relatiedip tussen Wendy Van Wanten en haar ‘Franske’. In Het Laatste Nieuws vertelt Wendy zij en Frans inderdaad een tijdje wat afstand hebben genomen, maar momenteel terug samenwonen. “Het is weer grote liefde”, aldus de zangeres.

"In ons hart zijn we altijd samengebleven, maar zonder in detail te willen gaan: we hebben een tijdje wat afstand genomen om alles op een rij te zetten”, zegt Wendy Van Wanten eerlijk over de mindere periode in haar relatie met Frans. “Het was even moeilijk, ja, maar zelfs toen hebben we elkaar nooit echt losgelaten.”

“We hebben veel gepraat, naar oplossingen gezocht om ons erdoorheen te slaan. Toen we opnieuw samenwoonden, was het vanaf de eerste dag weer grote liefde. Door zijn nieuwe job zijn we niet meer elke dag voortdurend samen, maar we blijven verslaafd aan elkaar."

Ook fysiek zijn Wendy en Frans nog altijd verknocht aan elkaar. In 'Gert Late Night' liet Wendy verstaan dat vier dagen zonder seks erg moeilijk voor haar is. "Ik heb veel fysiek contact altijd belangrijk en een gezonde basis voor een relatie gevonden. En ja, op het vlak van mijn libido merk ik geen dip. Ook op mijn leeftijd heb ik nog altijd genoeg goesting. Gelukkig, want dat zorgt op zijn beurt voor extra gelukshormonen. En ik heb ook een gezonde partner. Dat helpt", lacht Wendy in Het Laatste Nieuws.

Meer nieuws

Meer nieuws

.