Laura Tesoro compleet overstuur: Ze is echt wel geschrokken na wat ze bij haar gedaan hebben
PMN
Laura Tesoro compleet overstuur: Ze is echt wel geschrokken na wat ze bij haar gedaan hebben
Foto: Photonews

Laura Tesoro is echt hard geschrokken. Het moet voor haar niet fijn geweest zijn.

Laura Tesoro werd dit seizoen één van de slachtoffers in het VTM-programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ Ze was compleet overstuur toen ze een flinke bolwassing kreeg van de politie.

Een zelfde verhaal met Olga Leyers. Gaat bedenker Tim Van Aelst (41) te ver in zijn grappen? Het moet steeds straffer en gênanter zijn. Al is de bedenker het daar niet mee eens.

“Integendeel”, zegt hij. “Wat wij in het eerste seizoen van ‘Trigger Happy’ deden - nu toch al meer dan tien jaar geleden - was veel heftiger dan wat wij vandaag doen. Wij namen mensen soms zelfs onder schot!”

"Het is wel de bedoeling dat die bv's een beetje schrikken"

“Iedereen, zowel bekende als onbekende Vlamingen, moet trouwens zijn of haar toestemming geven voor uitzending. Wie twijfelt, mag zelfs naar de montage komen kijken, en meestal is het dan wel oké. “

Nochtans waren Laura Tesoro en Olga Leyers compleet overstuur. Laura Tesoro begon zelfs te huilen. Als kijker voel je je daar toch een beetje ongemakkelijk bij... Dat is wel zo. Idem bij Olga Leyers. Tja, het is wel de bedóeling dat ze efkes verschieten, hé.” 

“We willen tenslotte de boodschap overbrengen dat er iets moet veranderen. En Laura zag er achteraf de grap wel van in. Trouwens, in 99 procent van de gevallen kunnen mensen de grap relativeren.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.