Fans geven Laura Lynn goede raad na emotioneel bericht: “Gun hem die woorden toch niet”
Fans geven Laura Lynn goede raad na emotioneel bericht: “Gun hem die woorden toch niet”
Foto: Photonews

Laura Lynn heeft een emotioneel bericht gedeeld op Instagram. Volgers geven de zangeres goede raad. “Gun hem die woorden toch niet”, klinkt het onder andere.

De breuk met Matthias Lens heeft Laura Lynn begrijpelijk een knak gegeven. Maar de zangeres krabbelt stilaan terug recht, met de steun van haar fans en van haar dochtertje Eliana. De zangeres heeft op Instagram een hoopvol bericht de wereld ingestuurd. “Je kan een vrouw tijdelijk breken, maar een sterke vrouw krabbelt weer overeind”, schrijft Laura, aangevuld met de hashtags ‘mooi, 't leven is mooi’ en ‘leef en lach’.

Hoopvolle woorden, waarin vermoedelijk toch ook een sneer naar Matthias vervat zit. En dat was ook haar volgers opgevallen, die de zangeres goede raad gaven. “Gun hem die woorden niet. Laat alles achter je. Geniet van je prachtige dochter en van je ‘herwonnen’ vrijheid!”, klinkt het. En ook: “That's the spirit! Hoofd omhoog en recht vooruit”, of deze: “Mooie sterke vrouw, leef voor uw dochter en maak er iets moois van samen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.