Nu mag het geweten zijn: “Erik Van Looy strikte deze bekende Vlaming als nieuw jurylid in ‘De Slimste Mens’”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: YouTube
Nu vaste waardes Philippe Geubels en Jonas Geirnaert niet langer als juryleden in ‘De Slimste Mens’ te zien zullen zijn, moest er volop gezocht worden naar nieuwe gezichten. Dit najaar zal niemand minder dan Geert Hoste hun plaats innemen als jurylid.

Nadat komiek Philippe Geubels en ook vaste waarde Jonas Geirnaert bekendmaakten dat ze niet langer zullen deelnemen als juryleden in ‘De Slimste Mens’, moest presentator Erik Van Looy noodgedwongen op zoek naar een nieuwe kracht. Hij klopte ervoor aan bij een andere komiek: Geert Hoste. “Erik zette me het mes op de keel”, vertelt Geert aan Dag Allemaal. “Of ik werd jurylid in het programma of ik ging mee naar den Antwerp kijken.” Geert koos dan liever voor het eerste.

Geert zou jarenlang het aanbod van Erik Van Looy van zich hebben moeten afslaan. Hij werd vroeger al vaker gevraagd om als kandidaat mee te doen in de quiz, maar dat kwam er nooit van door de conferences die Geert jaarlijks voor zich neemt. Dit keer is het de presentator dus wel gelukt en Geert is er alvast helemaal klaar voor.