Deze acteur gaat in de seizoensfinale van Familie nog voor tumult zorgen

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Bij Familie mocht men onlangs een nieuw gezicht verwelkomen. Pieter Van Keymeulen (34) mag de rol van brandweerman Laurens spelen.

Pieter heeft het enorm naar zijn zin in Familie. In Dag Allemaal staat te lezen dat hij de komende weken nog voor heel wat tumult zal zorgen, dus ook in de seizoensfinale. “M’n eerste opnamedag verliep erg onwennig”, herinnert de acteur zich nog.

“Sandrine André en Kürt Rogiers ken ik nog wel van ‘Sara’, maar de anderen had ik nog nooit ontmoet. Ook Jasmijn Van Hoof, m’n belangrijkste tegenspeelster, kende ik totaal niet. Maar zie: Jasmijn is niet alleen ongelofelijk lief en professioneel, maar ook enorm genereus. Zij speelt al langer een brandweervrouw, en geeft me voortdurend goede tips.”

“Ik ben daar echt met mijn gat in de boter gevallen. Vanaf de eerste dag voelde ik mij er heel welkom, iedereen ontving mij met open armen. Alsof ik op een familiefeestje van een vriend kwam en te horen kreeg: ‘Zet je er gerust bij, en er is nog een stukje taart over.’ ‘ Familie’ wordt gemaakt door een warme familie, ik kan het niet anders zeggen."