Volgende week duikt een lang verwacht personage op in Familie
PMN

Volgende week maken we in Familie kennis met een nieuw personage. De komst van het personage is al eerder aangekondigd.

Bovendien is Jean-Marie niet gelukkig in België. Hij had veel liever in Duitsland gewoond. "Het respect en de erkenning die ik in Duitsland heb ervaren, en die ik daar tot op vandaag nog altijd ervaar, heb ik hier nooit gekregen. In Duitsland voel ik aan alles dat ze fier zijn als ik erbij ben. Hier in België kennen ze die fierheid niet”, reageert Jean-Marie in Het Laatste nieuws.”

“Ik vind dat vernederend, wanneer 'de mannen van de deur' mij op de Heizel zeggen dat ze mij niet mogen binnenlaten. Dan sta ik daar in mijn kostuum, terwijl de twintig vrienden van Fellaini daar vlot langs mij door naar binnen lopen. Is dat de erkenning van de voetbalbond? Ze zouden verdorie trots moeten zijn dat ik naar hun match kom kijken!”

“Een jaar geleden was Elio Di Rupo, met wie ik toevallig tegelijk aankwam op de Heizel, er getuige van dat mij de viptoegang voor de match werd geweigerd. 'Mais je ne comprends pas ça, monsieur!', nam hij het nog voor mij op. Maar het hoefde toen al niet meer voor mij. Ik ben langs de zijkant ergens in de tweede gordel gaan zitten. Als grote voetballer…”

"Sorry, maar als ze mij in Duitsland, als buitenlander dan nog, al dat respect kunnen geven, dan vind ik dat ik dat in België zeker verdien. Ik heb twee wereldbekers gespeeld, ben kampioen geworden met Beveren, ben uitgeroepen tot de beste keeper van de wereld, ben drie keer kampioen geworden met Bayern München en dan vergeet ik nog veel. En al die successen heb ik bereikt met kansen die ik zelf mee heb geforceerd. Is dat geen waardering waard?”

Meer nieuws

Meer nieuws

.