Big Brother Kitty en Sercan uit 'Big Brother' aangevallen na uitspreken voorkeur: "Gaat ver, erg ver!"
COS

Wekenlang overleefde Nawel de ene na de andere nominatie. Deze keer wordt het spannender dan ooit, want ze staat tegenover Salar. Zowel Salar als Nawel behoren tot de bewoners met de meeste fans.

Bewoners van het vorige seizoen spraken hun voorkeur al uit. De stem van Jill Goede ging naar Salar, met wie ze hoopt eens een drankje te kunnen doen. En ook Naomi Timmerman en Liese Luwel gunnen het Nawel al enkele weken, maar gaan deze week toch voor Salar.

Ook geëlimineerde bewoners uit het huidige seizoen brachten hun stem uit. Amy, Leroy en Eveline gaan natuurlijk voor hun maatje Nawel. Dimi, Vera, Kitty en Sercan kiezen dan weer voor Salar. Die keuze heeft meteen gevolgen voor Kitty Mager en Sercan Sevil.

"Ja, ik stem op Salar! Dat is mijn goed recht! Net als dat het een ander zijn recht is op Nawel te stemmen! Mij bedreigen, lastig vallen - en ik weet, mij niet alleen - gaat ver, erg ver! Heb ik een hekel aan Nawel? Nee, het is een lieve meid! Maar mijn voorkeur ligt bij Salar en Nouchine!"

Ook Sercan maant kijkers van 'Big Brother' aan rustig te blijven. Hij werd in de eerste week door Salar op het nominatiebord gezet. Dat ziet hij als een compliment. "Ik gun het Nawel ook enorm, maar Salar net iets harder. Ik ben sowieso geen haatdragende persoon en ik vind hem top! Ik zie mezelf in hem."

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.