Big Brother Hanne uit 'Big Brother' deelt hartverwarmende video met dochtertje Yana: "Lang getwijfeld of ik dit zou delen"
COS
Hanne uit 'Big Brother' deelt hartverwarmende video met dochtertje Yana: "Lang getwijfeld of ik dit zou delen"
Foto: GoPlay

Hanne moest afgelopen zaterdag het 'Big Brother'-huis verlaten. Haar verjaardag kan ze deze week vieren met de persoon die haar het meest dierbaar is: dochtertje Yana.

Na haar eliminatie bij 'Big Brother' deelde Hanne via Instagram Stories al mooie beelden van de hereniging met dochtertje Yana. Die toont ze nu nogmaals op Instagram met een pakkende boodschap over en voor haar oogappel.

"Ik heb lang getwijfeld of ik dit stukje zou delen. Het is een van mijn meest kwetsbare, pijnlijke momenten van mijn leven geweest. Maar toch weet ik dat velen zich waarschijnlijk afvragen waarom", schrijft Hanne bij de video.

"Dit gevoel vergeet ik nooit meer, ik zal altijd elk moment koesteren en benutten dat ik met haar samen mag zijn. En dat kon zeker ook zonder 'Big Brother'. Maar ik weet als geen ander hoe fijn het voor haar ook kan zijn om ooit naar mij te kijken op een manier die bijna niet kan in de normale wereld."

Hannes verantwoordelijkheid als mama nam steeds de bovenhand. "Ik wil dat ze ziet wie Hanne is, en welke trekjes van me ze ooit in zichzelf gaat terugvinden. En dat is me goed genoeg gelukt denk ik als ik zie hoe ze genoten heeft van mijn beelden.

"Mijn kind is me alles waard en net daarom vocht ik elke dag om vol te houden. Zodat ze ooit misschien wel de beelden heeft waar ik ook naar verlang maar helaas nooit meer krijg", aldus Hanne na 'Big Brother'.

https://www.instagram.com/tv/CahjMZfo8fH/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.