Ellen Callebout voorspelt emotioneel moment voor Gert Verhulst: "Er zullen traantjes vloeien"

door: COS
Ellen Callebout en Gert Verhulst
Afbeelding bron: GoPlay

Gert Verhulst kondigde in december 2019 het nieuwe baasje van Samson aan. Het was een leuke verrassing dat het om dochter Marie Verhulst ging. We zijn nu al meer dan twee jaar later.

Ellen Callebout, mevrouw Gert Verhulst, ziet dat Marie Verhulst staat te popelen om de Samson & Gert-afscheidsshows te hervatten in maart. Die werden in het voorjaar van 2020 door de coronapandemie stilgelegd. Pas twee jaar later is er eindelijk weer perspectief.

"Voor Gert is het ook lastig dat het afscheid nog steeds niet definitief is", zegt Ellen in Story. "De laatste show op 16 april zal een bijzonder emotioneel moment worden, er zullen traantjes vloeien. Niet dat hij spijt zal hebben, maar hij zal dan pas beseffen dat het gedaan is."

Aan de andere kant zal het dan weer een mooi moment zijn voor Marie. Zij moet haar rol als 'baasje van Samson' nog steeds delen. "Eindelijk zal ze voluit kunnen schitteren in haar rol. Gert wil niet liever dan Marie volledig loslaten als nieuwe baasje van Samson", benadrukt Ellen in het weekblad.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!