Familie 'Familie'-kijkers met de mond vol tanden na spannende midseasonfinale: "Niet zien aankomen"
COS
'Familie'-kijkers met de mond vol tanden na spannende midseasonfinale: "Niet zien aankomen"
Foto: VTM

Vrijdag was er de langverwachte midseasonfinale van 'Familie'. Voor veel fans was het een absolute nagelbijter, anderen reageren minder enthousiast.

"Ik vond het dik tegenvallen. Heel veel beelden van de stad, de omgeving en het verhaal? Spanning? Ik heb al beter gezien", klinkt het op sociale media. "Langdradig en weinig spanning. Vond het geen dubbele aflevering. Heel zwak", zegt nog een kijker.

"Ik had er meer van verwacht" en "Teleurstellend" zijn nog enkele reacties van ontgoochelde kijkers. Anderzijds zaten veel kijkers net wél op het puntje van hun stoel. "Was toch spannend hoor en heel mooi gespeeld. Ik kijk al uit naar de volgende aflevering", lezen we.

"Vond het spannend. Wie zegt dat Koen dood is? Of Raymond? En van Thibaut had ik niet zien aankomen", zegt iemand. "Ik was compleet verrast van Thibaut, die de zoon bleek te zijn van Raymond", zegt nog iemand. "Thibaut de zoon van Raymond? Dat was spannend! Die had ik niet zien aankomen."

"Het Ocean's Eleven-gehalte was wel goed gevonden. Dat het plan ging mislukken, was minder een verrassing. Maar de grootste verrassing was toch Thibaut de zoon van Raymond. Die had ik niet zien aankomen." En: "Amai! Niet verwacht dat Raymond zijn zoon Thibaut was. Spannendste moment van de seizoensfinale."

Meer nieuws

Meer nieuws

.