'Met deze 'Junior op zoek naar de liefde'-kandidate heeft Junior Planckaert alvast opvallende gelijkenis'
COS
'Met deze 'Junior op zoek naar de liefde'-kandidate heeft Junior Planckaert alvast opvallende gelijkenis'
Foto: VRT - Thomas Geuens

In 'Junior op zoek naar de liefde' volgen we de zoektocht van Junior Planckaert naar de liefde en naar zichzelf. Dinsdag moest Junior voor het eerst een moeilijke knoop doorhakken.

In de eerste aflevering was te zien hoe Stephanie Planckaert, Juniors goede vriend Bram en psychologe Sarah uit de vele inschrijvingen een twintigtal dames uitnodigden voor een eerste kennismaking met Junior, in de vorm van een speeddate.

Na de gesprekken moest Junior eens selectie maken. Junior besloot om met acht dames het avontuur verder te zetten. Op basis van de eerste indruk koos Junior voor: Lisa (28), Ati (23), Dianta (22), Pauline (23), Chanan (28), Evelyne (32), Delphine (27) en Gwen (23).

Dianta valt niet enkel op omwille van dat ze de jongste dame van de groep is, ze heeft ook iets opvallends gemeenschappelijk met Junior. Dianta woont namelijk in Vinkt, een deelgemeente van Deinze, maar vooral ook: hetzelfde dorpje waar Junior zelf opgroeide.

Of die opvallende overeenkomst er ook voor zal zorgen dat Dianta een streepje voor heeft op de rest, zullen we de komende weken zien in 'Junior op zoek naar de liefde', elke dinsdag om 20.40 uur bij Eén.

Meer nieuws

Meer nieuws

.