Willy Sommers heeft een gouden hart: Hij heeft schitterende boodschap voor jongetje dat zware operatie wacht
PMN
Willy Sommers heeft een gouden hart: Hij heeft schitterende boodschap voor jongetje dat zware operatie wacht
Foto: VTM

Willy Sommers heeft van zich laten horen. De zanger deed dat in een filmpje voor de 9-jarige Robbe. Die moet binnenkort een zware operatie ondergaan.

Robbe werd geboren met spina bifida, een open rug zoals men wel eens zegt. Het Nieuwsblad schrijft dat de dokters dachten dat Robbe hoogstens zou kunnen kruipen. Maar kijk, Robbe kan intussen al enkele stapjes zetten.

Vroeg of laat zal hij permanent in een rolstoel belanden, maar z’n ouders willen dat zo lang mogelijk uitstellen. Binnenkort moet Robbe een nieuwe, zware ingreep ondergaan. Tijdens die operatie zullen dokters zijn onderbenen doorzagen en rechtzetten.

In een filmpje wenst Willy Sommers, Robbe veel succes bij z'n operatie

De gestrekte benen van Robbe zullen de eerste tien dagen volledig in het gips liggen. Hij zal nauwelijks kunnen bewegen. Daarna volgt er nog vier weken lang kleinere gipsen. Op die manier hopen de ouders van Robbe tijd te kopen. Maanden, misschien wel jaren.

Robbe is ook een grote fan van Willy Sommers. Hij stuurde een filmpje naar hem. “Ik heb gehoord dat je voor een zware operatie staat”, zegt de zanger in het filmpje. “Ik wens je alle succes van de wereld toe en wat belangrijk is voor de revalidatie: laat de zon in je hart.” Daarna speelde Willy dat nummer op zijn gitaar, speciaal voor Robbe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.