Karen Damen komt tot pijnlijke vaststelling: "Kwam heel onsympathiek over"
COS
Karen Damen komt tot pijnlijke vaststelling: "Kwam heel onsympathiek over"
Foto: GoPlay

Karen Damen beleeft een drukke zomer. Straks is er de zomerstop voor de opnames van 'Familie', maar het werk houdt voor Karen dan niet op. Integendeel zelfs.

Karen Damen zal in 2024 in de VTM-telenovelle 'Milo' met Camille Dhont te zien zijn. Daarvan zijn de opnames intussen volop bezig. Daarnaast staan er deze zomer ook wat opnames voor tv-programma's op de agenda van Karen. Die agenda wordt sinds kort weer beheerd door William Vaesen, de manager van CAMILLE, maar ook: de oprichter van K3.

Toen Karen K3 vaarwel zei, opperde William al eens een 'onewomanshow'. Toen ze elkaar vorige zomer op een optreden van CAMILLE tegen het lijf liepen, kwamen de gesprekken weer op gang. Het idee voor de onewomanshow kwam opnieuw te sprake. Aan het einde van het jaar gaat 'De Eerste Keer' in première in Antwerpen.

Tijdens de Parkies laat Karen het publiek deze zomer al eens proeven van haar onewomanshow. Ze brengt verschillende nummers en probeert al eens wat anekdotes en grappen uit. Nu ze al een aantal shows achter de rug heeft, heeft Karen al bij bepaalde dingen gemerkt dat het publiek minder goed reageert.

"Ik was tegen twee vrienden van mij onlangs aan het vertellen van: 'Ik zing expres altijd van die liedjes die niemand kent omdat ik er niet tegen kan dat ze meezingen.'", vertelt Karen aan HLN Showbits. "Die vonden dat keigrappig en die zeiden: 'Je moet dat in je show steken: je mag niet meezingen.' Ik dacht: ja, leuk. Ik doe dat. En dat kwam heel onsympathiek over, dus ik dacht: dat gaan we niet meer doen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.