Gert Verhulst verontwaardigd over Karen Damen: "Kan me daar nog kwaad in maken"
COS
Gert Verhulst verontwaardigd over Karen Damen: "Kan me daar nog kwaad in maken"
Foto: GoPlay

Gert Verhulst was vrijdagochtend gastpresentator bij 'Goeiemorgen Morgen!' op Radio 2. Gert vertelde er waar hij absoluut niet tegen kan.

In het radio-item 'Jouw gedacht' vertelde Gert Verhulst het volgende: "Mijn gedacht is dat ik niet goed tegen mensen kan die te laat komen. Iedereen kan eens te laat komen, maar er zijn mensen die systematisch te laat komen", vertelt hij.

Hij heeft meteen een voorbeeld in gedachten. "Ik heb jarenlang gewerkt met een meisjesgroep en er was één dame bij, om nu geen namen te noemen, omdat ze ros is, en die kwam structureel te laat. Een halfuur, een uur te laat", vertelt Gert over Karen Damen.

Waarom ze te laat komt? "Ik wacht niet geire", zei ze. "Ik zeg: 'Al die andere mensen zitten hier op jou te wachten. Dus jouw tijd is kostbaarder dan de tijd van ál die andere mensen?' Dan komt die binnen bij een repetitie, iedereen zit daar en die zegt: 'Ah, je bent toch nog niet begonnen.' Nee, dat kon nog niet. Omdat jij er nog niet was."

Op den duur vertelden ze Karen dat een afspraak een uur vroeger plaatsvond. "In het begin werkte dat. Op den duur had ze dat door. Jongens, toch", klinkt het bij Gert. "Het is nog altijd zo", bedenkt Peter Van de Veire zich.

"Ik weet het niet. Ze werkt niet meer bij ons", haalt Gert opgelucht adem. "Op den duur begint iedereen dat te aanvaarden. Ik blijf me ertegen verzetten. Mijn hart gaat aan tweehonderd per uur, omdat ik me daar nog kwaad in kan maken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.