Belle Perez doet verrassende bekentenis: 'Dan was er misschien een tweede kindje gekomen'
COS

Belle Perez werd aan het einde van 2016 voor het eerst mama. De zangeres en haar partner Wouter kregen een zoontje: Ellía.

Belle Perez wou altijd al mama worden. Op het moment dat ze Wouter tegenkwam, wist ze dat hij de vader van haar kind of kinderen zou worden. Uiteindelijk hebben ze wel nog een tijdje gewacht op het juiste moment voor ze eraan begonnen: Belle was 40 toen ze mama werd.

Achteraf bekeken had ze het niet anders gewild. "Als ik zie hoeveel quality time en intense momenten ik met Ellía heb op dit moment omdat mijn leven gewoon op de rit heb. Dat kan je niet plannen en ik ben daar heel dankbaar voor. Ik had het mij niet anders kunnen wensen", zegt ze bij de Qmusic-podcast 'De 10 Meest Gegoogelde Vragen'.

Voor Belle en Wouter bleef het uiteindelijk bij één kindje. Een tweede komt er niet meer. "Dat was voor ons eigenlijk al heel duidelijk, meteen na Ellía's geboorte. Alhoewel, als ik geweten had dat corona zo lang zou duren, dan had ik misschien toch...", bekent Belle in de podcast.

"Tijdens die tweede lockdown had ik zoiets van, dju. Eigenlijk hadden we die eerste lockdown... Door de rust en ook omdat je het weer allemaal heel bewust en heel intens kan meemaken. Maar nu heb ik zoiets van nee het is prima. Wij zijn gelukkig zo. Wij zijn compleet", aldus Belle Perez.

Meer nieuws

Meer nieuws

.