'Regi Penxten houdt kandidaten van 'Regi Academy' voor de gek, want deze kandidaat is een spion'
COS
'Regi Penxten houdt kandidaten van 'Regi Academy' voor de gek, want deze kandidaat is een spion'
Foto: VTM

Regi Penxten is zijn tweede zoektocht naar een unieke stem begonnen op VTM 2. Op donderdag 18 augustus kregen we de eerste zes audities te zien in 'Regi Academy'.

Een twintigtal kandidaten zijn door Regi Penxten uitgenodigd in Marbella. Daar zullen ze zich om de beurt moeten bewijzen voor de vierkoppige jury, bestaande uit Lester Williams, Kathleen Aerts, Regi en Jaap Reesema.

Tussen de kandidaten valt ons meteen een bijzondere kandidate op. We herkennen namelijk Emma Salden, dj bij radiozender Qmusic, maar vooral ook de sidekick van Regi bij 'Radio Regi' op dezelfde radiozender.

Aan het einde van de eerste aflevering zien we een vooralsnog onherkenbare persoon een berichtje sturen naar Regi. "See of hear you soon! Your eyes and ears", kunnen we lezen.

Volgende week zien we Emma met vijf andere kandidaten naar de auditievilla trekken. "Gisteren na het zien van de auditie van Arno was er echt paniek in de groep", vertelt ze aan de jury.

Komt Emma écht auditie doen of heeft Regi haar in de villa gezet als spion zodat ze de andere kandidaten wat kan observeren en bij Regi verslag kan uitbrengen? We komen het wellicht donderdag 25 augustus te weten om 20.30 uur in 'Regi Academy' op VTM 2.

https://www.instagram.com/p/ChZjO1fMair/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.