Kelly Pfaff windt er geen doekjes om tegen Sam Gooris: "Dat zou ik je kwalijk nemen"
COS
Kelly Pfaff windt er geen doekjes om tegen Sam Gooris: "Dat zou ik je kwalijk nemen"
Foto: Instagram @sam_gooris

Kelly Pfaff en Sam Gooris vieren aan het einde van hun jaar hun 23ste huwelijksverjaardag. Enkele maanden na hun huwelijk werd hun dochter Shania Gooris geboren. Anderhalf jaar later kreeg Shania met Kenji Gooris een broertje.

Eigenlijk had Kelly Pfaff graag vier kinderen gehad. Na de geboorte van Shania Gooris en Kenji Gooris wou ze even wachten. Maar als ze op haar dertigste niet zwanger was, zouden ze het bij twee kinderen houden. Rond z'n 35ste werd Sam Gooris gesteriliseerd.

"Ik zei tegen hem: 'Stel je nu voor, jij zegt opeens dat de liefde op is - want dat kan - en je gaat dan bij iemand anders nog twee kinderen maken, dat zou ik niet appreciëren, aangezien ik er graag vier wou, maar we gestopt zijn bij twee", vertelt Kelly in de podcast 'Lotte Gaat Diep'.

Sam wou graag dat zijn echtgenote zich goed en veilig voelde. "Ik zei ook tegen hem: 'Voor mij moet je het niet doen, maar als je het doet, dan sta ik er wel achter, want dat is mijn achterliggende gedachte. Omdat ik dat niet fijn zou vinden, dat zou ik je wel kwalijk nemen", aldus Kelly Pfaff.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.