Kathleen Aerts krijgt meteen heel wat kritiek te slikken: "Maakt haar ontzettend lelijk"

door: COS
Kathleen Aerts, 'Villa Zuid-Afrika'
Afbeelding bron: VTM

Op maandag 23 augustus ging 'Villa Zuid-Afrika' in première op VTM 2. Het programma volgt Kathleen Aerts en haar gezin tijdens hun zoektocht naar een guesthouse.

Op sociale media laten verschillende kijkers meteen reacties over de eerste aflevering achter en die zijn niet allemaal positief. "Proficiat, VTM. Jullie hebben iets irritanter gemaakt dan alle herhalingen van 'F.C. De Kampioenen' tezamen. Nooit geweten dat Kathleen Aerts zo kon zijn", klinkt het.

"Doen die zo omdat het voor op tv is? Dit is wel wat overdreven. In het begin is het leuk, maar je bent het wel vlug beu", schrijft iemand. "Ja, het is erover. Aanstellerig zelfs", reageert een andere kijker.

Dubben

Ook de Kempische tongval van Kathleen en Steven stoot op kritiek. "Dan verhuis je naar Afrika, spreek je nog het vettigste Antwerps dat er bestaat... Haar dialect maakt haar ontzettend lelijk", vindt iemand.

"Men had toch echt mogen overwegen om 'Villa Zuid-Afrika' te dubben. Toch een vreselijk taalgebruik", schrijft een andere kijker.

Gelukkig krijgt Kathleen ook een heleboel mooie reacties. "Ik kijk naar 'Villa Zuid-Afrika' en man, Kathleen is een zalig mens!", lezen we. En: 'Wat heb ik genoten van Kathleen en haar gezin!"