Cupido schiet raak in 'B&B Zoekt Lief': Kom er hier achter of de koppels nog steeds samen zijn
COS
Cupido schiet raak in 'B&B Zoekt Lief': Kom er hier achter of de koppels nog steeds samen zijn
Foto: VTM

Na een wekenlange zoektocht naar de liefde hebben de B&B-uitbaters deze week, met An Lemmens aan hun zij, knopen doorgehakt in 'B&B Zoekt Lief'. Er was bij veel uitbaters sprake van vlinders, maar zijn die er nog steeds?

Bij Isabel sloeg de vonk pas bij de laatste vrijgezel over tijdens een romantische rit met paard. Ivor mocht wat langer blijven. En dat deed hij ook. Isabel en Ivor zijn nog steeds een gelukkig koppel. Hij reist zo vaak hij kan af naar Frankrijk om 'zijn Isabel' te bezoeken.

Ook Marc kon zijn liefde voor Lisette niet meer verstoppen en vond in haar zijn droomvrouw. Een romantisch weekendje weg werd de start van een prachtig liefdesavontuur, want Marc en Lisette zijn nog altijd gelukkig samen. Lisette hoopt in de toekomst definitief naar Frankrijk te emigreren.

Dirk maakte éindelijk de move waar Regine zo lang op hoopte. De liefde tussen het gelukkige koppel laaide hoog op, maar het sprookje mocht niet blijven duren. Dirk en Regine gingen na enkele maanden elk hun eigen weg  Ze zien elkaar wel nog geregeld als goede vrienden.

Kaylee stond voor een luxeprobleem: ze voelde zowel een klik met de sympathieke Sander als met bad boy Gillian, en kon maar moeilijk een keuze maken. Op het allerlaatste nippertje koos ze toch voluit voor Sander. Maar uiteindelijk bleef de grote liefde tussen de twee uit.

Geen vlinders in de B&B van Arno. De klik met de dames bleef vriendschappelijk. Dat kwam hard aan bij Daphne. Arno is nog steeds vrijgezel. Ook Nicolas houdt geen lief over aan zijn liefdesavontuur. Net als Arno besloot hij geen keuze te maken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.