Zo lief! Karen Damen verrast door 'Familie'-collega Cyra Gwynth
LHX
Zo lief! Karen Damen verrast door 'Familie'-collega Cyra Gwynth
Foto: VTM

Karen Damen is alomtegenwoordig op het televisiescherm. Niet alleen speelt ze een rol in 'Familie' en 'Milo', ook heeft ze vanaf deze week haar eigen show.

Vanaf donderdag presenteert Karen Damen het nieuwe VTM-programma 'Wat zou jij doen?'. Daarin leggen twijfelaars die voor een dillemma staan hun lot in de handen van 250 wildvreemden. 

Een kat of een hond in huis nemen? Een eigen stekje of hotel mama? Voor de liefde naar het buitenland verhuizen of dichtbij familie en vrienden blijven? Wat het publiek in de zaal ook beslist, die keuze is definitief en bindend.

De opnames waren voor Karen best spannend, maar dat haar omgeving in haar gelooft, staat vast. In een interview met Het Laatste Nieuws krijgt ze een video te zien waarin enkele 'Familie'-collega's haar een hart onder de riem steken.

"Dag lieve tv-moeder", klinkt het bij Cyra Gwynth, die de rol van Yoko speelt. "Ik wens jou héél veel succes vandaag. We weten allemaal dat jij dat keigoed gaat doen."

"Dus geen stress, want alles wat jij doet is fucking awesome. Dus vandaag gewoon jezelf zijn, makkelijk, hé."

Ook Caroline Maes, Mieke in 'Familie', heeft een lieve boodschap voor Karen. "Dikke proficiat met je eigen show. Hoe cool is dat?", zegt zij. "Geniet ervan, maar vooral: amuseer je zot, hé."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.