"Wendy Van Wanten wilde achteraf geen lid worden van WhatsAppgroep van kandidaten"
COS
"Wendy Van Wanten wilde achteraf geen lid worden van WhatsAppgroep van kandidaten"
Foto: VTM

Deze week moesten twee kandidaten 'De Verraders' al verlaten. Er vond een 'moord' plaats op Inge Onsea en er werd ook iemand verbannen aan de ronde tafel: Wendy Van Wanten.

Dat Wendy Van Wanten verbannen zou worden, hing al een hele dag in de lucht. Wendy had zich de eerste dag van 'De Verraders' net iets te verdacht gemaakt bij de anderen. Dat is ook bioloog en schrijver Dirk Draulans opgevallen. Hij vertelt erover in zijn wekelijkse evaluatie op Facebook.

"Het was voor de meesten ook de gemakkelijkste oplossing om het eigen hachje te redden", zegt Dirk op Facebook. "Toch voelde je je er ongemakkelijk bij. De prachtige melodie van 'The Hunger Games' die het conclaaf voorafging en de donkere sfeer hakten er stevig in."

"Het feit dat enkelingen besloten om op iemand anders dan Wendy te stemmen om de pil wat te verzachten, bracht weinig soelaas. We zagen haar niet meer terug. Ze wilde achteraf ook geen lid worden van de WhatsAppgroep van de kandidaten", onthult hij.

In zijn evaluatie van de eerste aflevering vertelde hij al hoe de reünie "overwegend amicaal" verliep. "Maar sommige deelnemers zijn veel vroeger vertrokken dan andere, en je voelde dat er her en der wat spanningen zijn blijven hangen. Niet alle frustraties zijn verwerkt en vergeten", besloot hij.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.