The Masked Singer VTM komt met groot nieuws over gloednieuw seizoen 'The Masked Singer'
COS
VTM komt met groot nieuws over gloednieuw seizoen 'The Masked Singer'
Foto: VTM

'The Masked Singer' was de afgelopen twee jaar een gigantisch kijkcijfersucces bij VTM. Het kan haast niet anders dan dat de zender een vervolg geeft aan het programma.

Nog voor het einde van het tweede seizoen gingen de makers van het programma al aan de slag voor het derde seizoen. Vandaag lijken de makers alvast een tipje van de sluier op te lichten over het nieuwe seizoen.

"Hey speurder...", klinkt het op de sociale media van VTM. We zien het logo van 'The Masked Singer' en '18.59'. In de reacties wordt er dolenthousiast gereageerd. "Joepie!" en "Yes! Ik kijk er al zo lang naar uit!"

Fans van het programma beginnen meteen te speculeren over wat die mysterieuze boodschap nu juist betekent. "Misschien vanavond een tip om 18:59", stelt iemand voor. "Juist voor het nieuws begint, komt er waarschijnlijk een heel klein stukje reclame", voorspelt een fan.

Het zou misschien kunnen dat we al te weten komen wie het programma binnenkort zal presenteren. Na het vertrek van Niels Destadsbader naar de VRT moest de vacature van presentator namelijk opnieuw ingevuld worden. Spannend!

https://www.instagram.com/p/CizB6S3ILJl/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.