Verrassing van formaat! Bart & Béa ruilen 'Blind Gekocht' in voor 'Huis Gemaakt': "Wie zou daar niet op toezeggen?"
COS
Verrassing van formaat! Bart & Béa ruilen 'Blind Gekocht' in voor 'Huis Gemaakt': "Wie zou daar niet op toezeggen?"
Foto: VTM

In 2019 begonnen Dina Tersago, Bart Appeltans en Béa Vandendael samen aan het eerste seizoen van 'Blind Gekocht' op Play4. Vier jaar later worden ze door VTM herenigd in het komende seizoen van 'Huis Gemaakt'.

Enkele maanden geleden kondigde Béa Vandendael met pijn in het hart haar exit bij 'Blind Gekocht' aan. Het eindeloze zoeken naar woningen naast haar job als vastgoedexperte bij ERA begon z'n tol te eisen. Béa balanceerde op het randje van een burn-out.

Bart Appeltans zal wel nog te zien zijn in het vijfde seizoen van 'Blind Gekocht'. Daarna zwaait ook hij af. Béa en Bart kiezen nu voor het meer haalbare 'Huis Gemaakt' met slechts een paar opnamedagen per maand als juryleden. "Het kriebelde te hard om nee te zeggen", zegt Béa aan HLN.

"Ik ben heel fier, en Bart ook, op wat we bij 'Blind Gekocht' gerealiseerd hebben. Dat jonge mensen zomaar hun centen aan ons toevertrouwden. 'Huis Gemaakt' is de perfecte opvolging op een manier die haalbaar is. En dan nog met mijn favoriete interieurarchitect, wie zou daar niet op toezeggen?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.