VTM

Verklapt ook deze 'K2 zoekt K3'-kandidaat uitschakeling? "Mag niet van Studio 100 zolang je in de wedstrijd zit"

door: COS
Studioshow 3 van 'K2 zoekt K3'
Afbeelding bron: VTM

Op zaterdag 20 november tonen de zes overgebleven 'K2 zoekt K3'-kandidaten het beste van zichzelf in de halve finale. Vier kandidaten zullen doorstoten naar de finale.

Het is nu al gissen naar wie de wedstrijd net voor de eindmeet zal moeten verlaten. Volgens enkele kijkers verklapte Celester dat al door een Q&A te doen op Instagram en nog een kandidaat lijkt zichzelf te verraden.

Luca sprak zich deze week uit over het pestgedrag op sociale media. "Prima dat jullie allemaal een favoriet hebben, of iemand niet zien tussen K3, maar iemand zijn leven proberen kapot te maken is echt niet oké", klonk het op Twitter.

"Spijtig dat we al weten dat Luca eruit ligt in de halve finale... Hij komt hier twitteren en dat mag niet van Studio 100 zolang je in de wedstrijd zit... Of vergis ik me?", merkt iemand op.

Volgens Luca hoeft zijn getweet alvast niets te betekenen. "Ik mag zeker algemeen tweeten! Mag niet persoonlijk ingaan op haat of negatieve berichten", legt Luca uit. Het enige wat ik deed, is een algemeen statement! Veel plezier met kijken zaterdag!"

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!