VTM

Tristan uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ vond het maar niks wat Lucas deed: “Heel vervelend”

door: COS
Afbeelding bron: VTM

Tristan ging dit seizoen van ‘ Boer Zkt. Vrouw’ als eerste man ooit op zoek naar een mannelijke partner. Het was uiteindelijk Lucas die door hem als uitverkorene werd gekozen.

“Er was een verschil tussen Lucas mét camera en zónder camera”, meent Tristan in TV Familie. “Als de camera draaide, zei hij steeds dat hij nog geen gevoelens voor mij had. Maar zo gauw de camera uitging, pakte hij mij vast en kon er geknuffeld worden.”

“Dan was er wel volledige verliefdheid. Ik vond dat nogal vervelend. Ik heb hem eens gezegd dat hij ook mét camera erbij moest laten zien wat hij voor mij voelde. En toen dat dan gebeurde was ik heel blij en opgelucht.”

En zo kwam er dan uiteindelijk toch een kus. Lucas wilde niet voor de camera kussen, maar Tristan kon hem overtuigen. “Ik zei hem: ‘Hoe mooi zou het zijn als we aan heel Vlaanderen zonder gêne onze liefde kunnen tonen?’” Het resultaat van het gesprek kon de kijker zien.

Maandagavond zien we op VTM of Tristan en Lucas en de andere koppels weken na hun avontuur op de boerderijen nog samen zijn.