Sinerjey heeft heel mooie woorden voor z’n vrouw Marthe na emotionele getuigenis in ‘Liefde voor Muziek’
PMN
Sinerjey heeft heel mooie woorden voor z’n vrouw Marthe na emotionele getuigenis in ‘Liefde voor Muziek’
Foto: Instagram @bgtlana

Het was gisteravond ook wel een emotionele aflevering van ‘Liefde voor Muziek’. Daar zorgde Marthe De Pillecyn voor. Ze deed een straffe getuigenis.

Marthe De Pillecyn werd in de beginperiode dat ze een K3’tje was het slachtoffer van bodyshaming. Het weekblad Dag Allemaal vroeg aan mensen wat ze van Marthe vonden. Sommigen vonden haar de lelijkste.

Het zijn woorden die hard zijn binnengekomen bij Marthe. Ze heeft het nooit laten blijken, tot gisteravond in ‘Liefde voor Muziek’. “Ik heb nooit gezegd hoe diep ik zat”, klonk het bij haar. “Ik heb me dat heel hard aangetrokken, ook al liet ik dat niet zien aan de buitenwereld.”

Het was een getuigenis die veel kijkers ook een diepe indruk nagelaten heeft. Iedereen steunt Marthe. “Je bent een heel mooie vrouw. Trek het je niet aan”, klinkt het in koor. De steun zal Marthe deugd doen.

Nu heeft ook Marthe’s echtgenoot Sinerjey gereageerd. Hij deed dat op Instagram. Sinerjey had heel mooie woorden voor zijn echtgenote. “De allermooiste”, schrijft hij. “Liefde voor Marthe.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.