Video Showbizzwatcher is wat opgevallen bij nieuw programma ‘B&B Zoekt Lief’
Showbizzwatcher is wat opgevallen bij nieuw programma ‘B&B Zoekt Lief’
Foto: VTM

Op maandag 20 juni is er bij VTM een gloednieuwe reeks gestart. ‘B&B zoekt Lief’ zal doorheen heel de zomer te zien zijn bij VTM 2. An Lemmens is de presentatrice van dienst.

In het programma gaan zes Vlaamse B&B-uitbaters op zoek naar een partner. An Lemmens helpt de uitbaters bij die zoektocht in wat VTM een ‘reallife liefdessoap’ noemt. Onze showbizzwatcher is meteen wat opgevallen bij het programma.

Het programma doet namelijk wat denken aan ‘Boer Zkt. Vrouw’. “An Lemmens spreekt dat alvast tegen. Zij wil zich voor dit programma trouwens niet graag ‘presentatrice’ laten noemen. Ze ziet zich eerder als een soort gesprekspartner. An begrijpt wel dat de vergelijking met ‘Boer Zkt. Vrouw’ wordt gemaakt, maar het heeft volgens haar een volledig andere insteek.”

“In augustus 2021 werd al de oproep tot inschrijvingen gelanceerd. Opmerkelijk is dat VTM onderweg al een B&B-uitbater is verloren: de 40-jarige Stephanie stelde zich vorig jaar voor, maar krijgen we niet te zien in het programma. Waarschijnlijk zal ze de liefde zelf gevonden hebben voor de opnames van start gingen.”

“Het programma is nog maar net begonnen natuurlijk, maar we lazen wel al bepaalde dingen op sociale media. Vaak positief, maar wel met één terugkerend puntje van kritiek: “Heel tof om naar te kijken, maar duurt wel kort. Een aflevering duurt maar 25 minuten, en dat mag blijkbaar gerust langer zijn.”

Bekijk de volledige analyse van onze showbizzwatcher in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.