Sam Gooris doet opmerkelijke onthulling over het liefdesleven van dochter Shania
LHX
Sam Gooris doet opmerkelijke onthulling over het liefdesleven van dochter Shania
Foto: WVS

Sam Gooris en Kelly Pfaff hebben samen twee kinderen, Shania en Kenji. Zij hebben, voor zover dat geweten is, nog geen liefjes gehad.

Dat Shania en Kenji Gooris nog nooit met een relatie naar buiten zijn gekomen, wil uiteraard niet zeggen dat er in hun liefdesleven nog helemaal niets gebeurd is. In de podcast 'Welcome to the AA' vertelt Sam Gooris een opvallende anekdote over Shania Gooris.

"Een paar jaar geleden had ze een jongen op het oog", begint hij. Het klikte zo goed tussen de twee dat hij op een dag met de trein uit Lier naar haar kwam. Het was echter geen gewone dag: de hele familie, inclusief alle grootouders, zou samen uit eten gaan om Sams verjaardag te vieren.

Sam had de jongen ook uitgenodigd, maar die vond toch wat te vroeg om meteen aan Shania's ouders te worden voorgesteld. "Hij was gekomen, maar mee gaan eten 's avonds durfde hij toch niet. Shania heeft hem dan maar terug op de trein gezet. Zonder een kus en het was gedaan."

Sam heeft sindsdien nooit nog iets gehoord van de jongen. "Shania zal al wel eens ergens iemand gekust hebben of zo. Het zou wel heel abnormaal zijn dat een meisje van 24 nog nooit ergens iemand heeft 'binnengedaan'. Maar thuis een vriend komen voorstellen, dat is nog niet gebeurd."

Meer nieuws

Meer nieuws

.