Sam Gooris bijzonder eerlijk over vrienden van Kelly Pfaff: "Kan dat niet verstoppen"
LHX
Sam Gooris bijzonder eerlijk over vrienden van Kelly Pfaff: "Kan dat niet verstoppen"
Foto: VTM

Sam Gooris en Kelly Pfaff, mogen dan al zo lang getrouwd zijn, toch hebben ze elk hun eigen vrienden. Dat wil echter niet zeggen dat ze elkaars vrienden altijd even graag hebben...

Wanneer Kelly Pfaff en Sam Gooris te gast zijn in 'Lotte gaat diep', krijgen ze een opvallende vraag van Lotte Vanwezemael. "Stel dat een van jullie niet overeenkomt met een vriend of vriendin van de ander, betekent dat dan het einde van die vriendschap?", luidt die.

"Nee, maar we maken dat wel kenbaar", is Kelly's antwoord. "Ik kom met iedereen overeen, ik geef iedereen een kans. Maar als dat bij mij niet klikt, kan ik dat niet verstoppen", voegt Sam eraan toe.

Voor hem is het moeilijk om een persoon gewoon te negeren. "Als dat te ver gaat, kan ik niet zwijgen. Dan moet ik weggaan, want als dat ontploft, is dat niet plezant", klinkt het.

"Eerlijkheid duurt het langst", is dan ook zijn motto. "Als je je tanden poetst en je kijkt in de spiegel, moet je jezelf in de ogen kunnen kijken. "Als ik het niet heb voor iemand, kan ik niet schijnheilig doen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.