Nathalie Meskens neemt drastisch besluit over haar kinderen Lima en Loé
COS
Nathalie Meskens neemt drastisch besluit over haar kinderen Lima en Loé
Foto: VTM

Nathalie Meskens is al jarenlang het gezicht van 'Beste Kijkers' op VTM. In 2020 presenteerde ze daar nog met een hoogzwangere buik. Twee jaar en twee kinderen later is er wel wat veranderd in haar leven.

Het negende seizoen van 'Beste Kijkers' is van start gegaan bij VTM. Dat wil ook zeggen dat Nathalie Meskens wat minder tijd heeft voor haar twee kinderen, de schattige Lima (2,5) en Loé (1). Maar de twee naar de studio meenemen? Dat is geen optie.

"Daar zijn ze nog te klein voor", zegt Nathalie in Story. "Ze kunnen nog niet braaf en stil op een stoel zitten en meegenieten van wat er allemaal gebeurt." Het is ook niet mogelijk om Lima en Loé mee te nemen naar de studio op dat tijdstip. "Wanneer de opnames bezig zijn, is het al lang bedtijd voor hen", legt Nathalie uit.

Vorig jaar nam de presentatrice haar twee kinderen wel mee naar Zanzibar. Daar vonden de opnames van 'Paradijs zoekt Personeel' plaats. Al was het natuurlijk ook niet mogelijk haar kinderen zo'n lange periode alleen te laten. Zeker omdat Loé toen nog maar enkele weken oud was.

Meer nieuws

Meer nieuws

.